Zpět na přehled

Byt 2+1 u Karlínského náměstí, ul. Peckova, Praha 8 - Karlín

Evidenční číslo: 10063
Adresa: Peckova, Praha 8, Karlín, Praha
Cena: 5 590 000Kč
Poznámka k ceně: + anuita ve výši 590.000,-Kč
5 590 000Kč

Popis nemovitosti

Pokud se díváte na tuto nabídku, jistě máte rádi Karlín a víte, o čem je zdejší bydlení. Mám na mysli hlavně dostatek veškerého zázemí pro moderní plnohodnotný život, jako jsou kanceláře, školy, restaurace, bary a kavárny, galerie a parky. K tomu přidejme Karlínské náměstí, které leží mezi dvěma stanicemi metra, další spojení s městem je možné tramvají, cyklostezkami, novou lávkou do Holešovic nebo tunelem na Žižkov.

Nabízený byt s dispozicí 2+1 je v družstevním vlastnictví a po zaplacení anuity je možný převod do osobního vlastnictví. Nachází se v přízemí v historickém domě s 16 jednotkami, přímo u Karlínského náměstí. Dům čekají velké změny, kterými velmi získá na své atraktivitě. V následujících 2 letech bude totiž v půdním prostoru domu vystavěno 6 nových bytových jednotek a současně proběhne rekonstrukce domu.

Samotný byt s výměrou 58,4m2 je udržovaný, má krásná dřevěná okna a sestává se z předsíně, 2 pokojů s výhledem do malého dvorku/terasy, kuchyně, technické místnosti a koupelny s toaletou. K bytu také patří sklep v suterénu domu. V roce 2003 proběhla rekonstrukce elektřiny, rozvodu vody a výměna podlahových krytin. Výhodou této nabídky jsou i nízké měsíční poplatky, které činí 2539,-Kč + splátka anuity.

Pokud sháníte větší prostor nebo více bytů na investici, tak je možné koupit i sousední byt, ke kterému patří zmiňovaná terasa. Byty lze snadno propojit. Je možné si prohlédnout oba byty současně.

Byt je skutečně blízko od vyhlášeného pivovaru Dva kohouti, mezi Fórem Karlín a nově otevřenými Karlínskými kasárnami. Hlavní autobusové nádraží Florenc je ve vzdálenosti 5 min chůze, o pár minut dále je stanice metra Křižíkova nebo Florenc. V okruhu pár minut máte moderní kancelářské budovy plné zajímavých pracovních příležitostí a další nové se buď budují, nebo se z původních průmyslových budov mění na moderní. Prostě Karlín je dynamicky se rozvíjející čtvrť, která se vlastně teprve nadechuje. Pokud Vás láká toto zázemí v dosahu pár minut pěšky od bydliště, přijďte se podívat na nabízený byt. Mimochodem, věděli jste, že Karlín byl založen roku 1817 a nese jméno po manželce císaře Františka I., Karolíně Augustě?

Nemovitost je vhodná jak k vlastnímu bydlení, tak i jako investiční příležitost.
Těším se na viděnou na prohlídce.

Základní údaje

Evidenční číslo10063
Typ nemovitostiByty
Upřesnění2+1
Typ prodejeprodej
VlastnictvíDružstevní
Stav inzerátuAktivní
En. náročnostD - méně úsporná

Cena a údaje k ceně

Cena5 590 000
Měna
Poznámka k ceně+ anuita ve výši 590.000,-Kč
Složení cenys provizí RK

Adresa, lokalita, GPS

Přesná adresaPeckova, Praha 8, Karlín, Praha
AdresaPraha 8, Karlín
GPS latitude50.09068477
GPS longitude14.44746512

Vlastnosti, volby

Umístění v obciCentrum obce
Konstrukce budovySmíšená
VybaveníNezařízeno nábytkem, Sklep
Možnosti topeníLokální plynové
VodaDálkový vodovod
PlynPlynovod
OdpadVeřejná kanalizace
Elektro230V

Plochy

Užitná58 m2
Podlahová58 m2
Sklep3 m2

Podlaží, počty místností

Podlaží objektu1. podlaží
Počet NP5

Máte otázku?

Kontaktujte makléře

Iveta Sklenářová