Jmenuji se Iveta Sklenářová

Práci v realitách se věnuji nepřetržitě od roku 2002. Začala jsem v menší rodinné RK, od roku 2006 jsem pracovala 16 let v rámci velké konkurenční sítě. Pro společnost Qara pracuji od loňského roku, oceňuji inovativní a motivační přístup k makléřům, líbí se mi podpora i pracovní prostředí. Používám moderní nástroje potřebné k úspěšnému prodeji, průběžně se vzdělávám v oboru a doplňuji znalosti tak, jak se trh vyvíjí.

Během více než 20 let v realitní branži jsem si vybudovala síť prověřených odborníků v oblasti práva, finančních produktů a marketingu. Pokud byste si chtěli udělat obrázek o mém dosahu působnosti, tak hledejte mezi Chebem, Českými Budějovicemi, Náchodem a Ústím nad Labem. V této oblasti mám úspěšně zrealizované stovky obchodních případů, jak prodejů, tak pronájmů. Vzhledem k tomu, že žiji v Praze, je můj největší zájem o spolupráci v Praze a přilehlém Středočeském kraji.

Za dobu mé činnosti v oblasti realit mám zkušenost s tím, že téměř žádná zakázka nemá stejný průběh. Mám za sebou mnoho komplikovaných případů, kdy jsem vyjednávala se stavebními úřady, geodety a projektanty, sousedy atd., aby se nemovitosti dostaly po právní stránce do stavu, kdy je prodej možný.

Tyto zkušenosti a můj zodpovědný a vstřícný přístup moji klienti oceňují, vrací se s dalšími zakázkami a doporučují mě svým známým a kolegům. Za toto jsem jim vděčná a mám radost z toho, když mohu jejich očekávání naplnit.

 

Těším se na případnou spolupráci s Vámi.

Masivní inzerce Exportujeme na

Za nás hovoří čísla Jasně a přehledně